Een blijvend opgeruimd huis een droom? Niet met de opruim-RESET. 

+ Wil je graag een RESET in je woning en alleen maar spullen in huis hebben die je echt gebruikt en waar je blij van wordt?

+ Of ga je verhuizen en wil je niet met overvolle dozen met spullen vertrekken, maar met alleen maar spullen waar je blij van wordt?

+  Wil je niet meer continu blijven opruimen?

Met dit pakket krijg je alle handvaten om je huis blijvend opgeruimd te houden en alleen nog maar spullen in huis te hebben die je ook echt gebruikt. Hoe fijn is dat :)

+ Bij de tussen door sessie maken we ook direct een afspraak voor een eindevaluatie. Dan heb je direct een eindstreep om naartoe te werken .

+ Ik vraag je voorafgaand aan de  eindevaluatie om een stel foto’s door te sturen van hoe het is geworden en eventueel nog openstaande vragen. Dan kunnen we dit doornemen in de eindevaluatie en de laatste puntjes op de i zetten.

Eindevaluatie van 2 uur aan huis

03

+ Van welke spullen word je echt blij en/of gebruik je nu echt? Je kunt je eigen tempo hierin bepalen, maar we gaan wel een einddoel inplannen om het proces in gang te houden.

+ Je gaat opruimen in de juiste volgorde. Dit doe je d.m.v. het RESET-plan en een tussendoor sessie van 2 uur aan huis die we samen inplannen waarbij je nog extra vragen kunt stellen en wat je zal helpen om het einddoel te halen.  

+ Natuurlijk mag je me tijdens het traject ook online vragen stellen. Alles om het einddoel naar wens te behalen.

Huis opruimen en minimaliseren + tussendoor sessie van 2 uur aan huis

02

+ Vooraf krijg je per mail een korte vragenlijst opgestuurd. Hierin vraag ik je onder andere waar je tegenaan loopt en om een stel foto’s van deze ruimte(s) door te sturen. Na ontvangst van deze vragenlijst neem ik binnen een week contact met je op en plannen we samen een kick-offsessie in en nemen we samen de vragenlijst door. Om je alvast te motiveren maken we een kleine start met opruimen.

+ Na deze kick-offsessie ontvang je binnen een week van mij een RESET-plan met concrete tips en adviezen om je huis te gaan ontspullen en een sfeer moodboard om je te motiveren naar het einddoel. zodat het ook blijvend opgeruimd blijft.

Kick-offsessie van 2 uur aan huis 

01

werkwijze

WAT GAAN WE DOEN?

02

We used it before the hipsters did.

film

03

Infinite battery life, no loading time, no data fees.

paper

04

Wouldn't it be awesome if these were wearable?

flowers

Een blijvend opgeruimd huis een droom? Niet met de opruim-RESET. 

+ Wil je ook nog hulp aan huis bij het afstylen van je woning? Bekijk dan de styling-RESET