Een workshop op locatie waar je in 4 uur leert je kledingkast te ontspullen.

+ Wil je graag een opgeruimde kledingkast en alleen maar kleding hebben die volledig bij je past?

+ Of ga je verhuizen en wil je niet met overvolle dozen met kleding vertrekken, maar met alleen maar kleding waar je blij van wordt?

Met deze workshop krijg je alle handvaten hoe  je een blijvend opgeruimde kledingkast kunt krijgen door te ontspullen. Dat zorgt voor een mooi gestylde en overzichtelijke kledingkast die volledig bij je past. Kun je het je voorstellen? Niet meer voor een volle kast staan en niet weten wat je aan moet trekken, maar een kledingkast die volledig bij je past.

De workshop gaat door bij aanmelding van 4 deelnemers. Dit kunnen bekenden of onbekenden van elkaar zijn. Wil je graag met een vast groepje deze workshop gaan doen, dan mag je me natuurlijk van tevoren even mailen.

WAT GAAN WE DOEN?

Workshop op locatie in de regio Geldrop van 4 uur – min. 4 deelnemerswerkwijze

+ Daarnaast geef ik tips en adviezen hoe je het beste je kleding kunt opbergen in de kasten en hoe je erachter komt van welke kleding je echt blij wordt.

+ Na deze workshop ontvang je binnen een week van mij een RESET-plan met concrete tips en adviezen en een digitaal kleurenpalet en een afbeelding van je figuurtype, zodat je thuis aan de slag kunt om je kledingkast echt goed op te ruimen.

Persoonlijk advies

03

+ Nadat je weet wat je figuur- en kleurtype is en hoe je erachter komt wat je echt mooi vindt aan jezelf, laat ik zien hoe je een moodboard kan maken. Dit kan digitaal of op papier. Dit moodboard zorgt ervoor dat je gemotiveerd raakt en zeker thuis aan de slag gaat met je kledingkast.

Moodboard

02

+ Kom erachter wat voor figuur- en kleurtype je bent en welke kledingvormen en kleuren goed bij je passen. Daarbij gaan we vooral de aandacht geven aan wat je mooi vindt aan jezelf.

+ Vooraf krijgt elke deelnemer per mail een korte vragenlijst opgestuurd. Deze vragenlijst ontvang ik graag een week voor de workshop terug, zodat ik alles goed kan voorbereiden.

Vragenlijst

01

werkwijze

02

We used it before the hipsters did.

film

03

Infinite battery life, no loading time, no data fees.

paper

04

Wouldn't it be awesome if these were wearable?

flowers

Een workshop op locatie waar je in 4 uur leert je kledingkast te RESETTEN.