Een complete RESET, waarbij ik je je help om een duurzaam, gestyled en minimalistisch thuis te creëren.

+  Wil je graag een complete RESET in je huis?

+  Wil je alleen maar spullen in huis hebben die je echt gebruikt en waar je blij van wordt?

+  Ben je verhuisd en wil je je nieuwe thuis alleen inrichten met spullen waar je blij van wordt?

+ Wil je alle onderdelen in je huis dezelfde eenheid uit laten stralen?

+  Wil je niet meer continu blijven opruimen?

Met dit pakket krijg je alle handvaten om een goede RESET in je huis te krijgen, zodat jij een mooi duurzaam, gestyled en minimalistisch thuis krijgt waar je helemaal blij van wordt. Het huis blijft ook echt opgeruimd en je hebt alleen nog maar spullen in huis die je ook echt gebruikt. Hoe fijn is dat :)

+ Via de vragenlijst geef jij aan voor welke ruimte je een uitgebreid interieuradvies wil hebben, meestal is dit de woonkamer. Je krijgt veel tips en adviezen om lekker aan de slag te gaan en je huis helemaal af te stylen. Dit advies kun je ook zeker gebruiken voor de andere ruimtes, zodat je woning dezelfde eenheid gaat uitstralen.

+Terwijl jij verder aan het opruimen en minimaliseren bent, maak ik het interieuradvies op. Binnen 14 dagen ontvang je:
o Kleur- en materialenadvies: hierin worden alle te maken kleur- en materiaalkeuzes, tips en adviezen vastgelegd. Dit advies kun je ook zeker meenemen voor de andere ruimtes.
o Stijl- en vormgevingsadvies ruimte: advies en inspiratie hoe je je bestaande meubels en/of je persoonlijke vintage items op een vernieuwde manier kunt toepassen. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen ontvang je een moodboard met meubels, accessoires en verlichting en een 2D-plan waar je exact ziet hoe jij je meubels en accessoires het beste kunt neerzetten om het meeste uit je ruimte te halen. 

Uitgebreid interieuradvies voor de gekozen ruimte

03

+ Van welke spullen wordt je echt blij en/of gebruik je echt?

+ Je gaat opruimen in de juiste volgorde. Dit doe je d.m.v. het RESET-plan en een tussendoor sessie van 2 uur aan huis die we samen inplannen waarbij je nog extra vragen kunt stellen en wat je zal helpen om het einddoel te halen. 

Huis opruimen en minimaliseren + tussendoor sessie van 2 uur aan huis

02

+ Vooraf krijg je per mail een korte vragenlijst opgestuurd met onder andere de vraag wat je woonstijl en favoriete kleur is. Ook vraag ik je waar je tegenaan loopt en ontvang graag een set foto’s van de huidige ruimte(s). Na ontvangst van deze vragenlijst neem ik binnen een week contact met je op om een kick-offsessie in te plannen. Tijdens de sessie kijken we samen naar waar jij blij van wordt en nemen we je bestaande meubels door. Om je alvast te motiveren maken we een kleine start met opruimen.

+ Na deze kick-offsessie ontvang je binnen een week van mij een RESET-plan met concrete tips en adviezen om je huis te gaan ontspullen en een sfeer moodboard om je te motiveren naar het einddoel. zodat het ook blijvend opgeruimd blijft.

Kick-offsessie van 2 uur aan huis 

01

werkwijze

WAT GAAN WE DOEN?

02

We used it before the hipsters did.

film

03

Infinite battery life, no loading time, no data fees.

paper

04

Wouldn't it be awesome if these were wearable?

flowers

Een blijvend opgeruimd huis een droom? Niet met de (t)huis-RESET. 

+ Wil je ook nog hulp aan huis bij het afstylen van je woning? Bekijk dan de styling-RESET.