Een workshop op locatie waar je in 4 uur leert hoe je aan de slag kan met ontspullen en stylen.

+ Wil je graag een RESET in je huis en alleen maar spullen hebben die je echt gebruikt en waar je blij van wordt?

+ Of ga je verhuizen en wil je niet met overvolle dozen vanuit je huis vertrekken, maar met alleen maar spullen waar je blij van wordt?

+ Wil je alle onderdelen in je woning dezelfde eenheid uit laten stralen?

+ Wil je niet meer continu blijven opruimen in je huis? 

In deze workshop krijg je alle handvaten om een goede start te maken met ontspullen  + fijne styling tips, zodat jij een duurzame, gestylde en minimalistische woning krijgt waar je helemaal blij van wordt. Je huis blijft ook echt opgeruimd en je hebt alleen nog maar spullen in je woning die je ook echt gebruikt. Hoe fijn is dat!

De workshop gaat door bij aanmelding van 4 deelnemers. Dit kunnen bekenden of onbekenden van elkaar zijn. Wil je graag met een vast groepje deze workshop gaan doen, dan mag je me natuurlijk van tevoren even mailen.

WAT GAAN WE DOEN?

Workshop op locatie in de regio geldrop van 4 uur – min. 4 deelnemerswerkwijze

+ Daarnaast geef ik tips en adviezen hoe je het beste kunt opbergen in de kasten en hoe je erachter komt van welke spullen je echt blij wordt.

+  Na deze workshop ontvang je binnen een week van mij een RESET-plan met concrete tips en adviezen, zodat je thuis aan de slag kunt om je woning echt goed op te ruimen en te stylen.

Persoonlijk advies

03

+  Nadat jullie deze tips en adviezen hebben ontvangen laat ik jullie zien hoe je een mooi moodboard kan maken. Dit kan digitaal of op papier. Dit moodboard zorgt ervoor dat je gemotiveerd raakt en zeker thuis aan de slag gaat met ontspullen en stylen in huis.

Moodboard

02

+ Vooraf krijgt elke deelnemer per mail een korte vragenlijst opgestuurd. Deze vragenlijst ontvang ik graag een week voor de workshop terug, zodat ik alles goed kan voorbereiden.

+  We nemen de vragenlijsten per deelnemer door en ik geef per deelnemer adviezen en tips over ontspullen en styling.

Vragenlijst

01

werkwijze

02

We used it before the hipsters did.

film

03

Infinite battery life, no loading time, no data fees.

paper

04

Wouldn't it be awesome if these were wearable?

flowers

Een workshop op locatie waar je in 4 uur leert hoe je aan de slag kan met ontspullen en stylen.