Een RESET die voor een golf van blijdschap zorgt als je voor je kledingkast staat.

+  Wil je graag een RESET in je kledingkast en alleen maar kleding hebben die volledig bij je past?

+  Of ga je verhuizen en wil je niet met overvolle dozen met kleding vertrekken, maar met alleen maar kleding waar je blij van wordt?

Met dit pakket krijg je alle handvaten om een goede RESET in je kledingkast te krijgen. Dat zorgt voor een mooi gestylde en minimalistische kledingkast die volledig bij je past en waardoor je niet meer voor een volle kast staat en niet weet wat je aan moet trekken.

+ Nadat je alles hebt uitgezocht en je kledingkast lekker hebt schoongemaakt plannen we een afrondingsessie van een 1 uur bij jou thuis in. We gaan samen de kledingkast nog afstylen en zorgen voor een mooi gestylde en minimalistische kledingkast die volledig bij je past.

+ Het resultaat? Een stralende kledingkast die voor een golf van blijdschap zorgt.

Afrondingsessie van 1 uur bij jou thuis

03

+ Van welke kleding word je echt blij?

+ En welke kleding in je kast past bij je?

+ Je verzamelt al je kleding en je gaat zelf bekijken wat je wel en niet wilt houden. Dit doe je d.m.v. het RESET-plan en een persoonlijke sessie van 2 uur aan huis die we samen inplannen waarbij je nog extra vragen kunt stellen.

+ Daarnaast geef ik je tips hoe je de kleding kunt verkopen die je niet wilt houden, maar nog wel goed is voor een volgende ronde. Leuke manier om je kleding een nieuw leven te geven en er ook nog een centje aan over te houden.

Kledingkast opruimen en minimaliseren + sessie van
2 uur aan huis

02

+ Kom erachter wat voor figuur- en kleurtype je bent en welke kledingvormen en kleuren goed bij je passen. Daarbij gaan we vooral de aandacht geven aan wat je mooi vindt aan jezelf. 

+  Vooraf krijg je per mail een korte vragenlijst opgestuurd. Na ontvangst van deze vragenlijst neem ik binnen een week contact met je op en plannen we samen een kick-offsessie in.

+ Na deze kick-offsessie ontvang je binnen een week van mij een RESET-plan met concrete tips en adviezen en een digitaal kleurenpalet en een afbeelding van je figuurtype die we tijdens de kick-offsessie samen hebben bepaald.

Kick-offsessie van 2 uur op locatie

01

werkwijze

WAT GAAN WE DOEN?

02

We used it before the hipsters did.

film

03

Infinite battery life, no loading time, no data fees.

paper

04

Wouldn't it be awesome if these were wearable?

flowers

Een RESET die voor een golf van blijdschap zorgt als je voor je kledingkast staat.