“Bij het makingsproces van tapijten blijven er veel tapijtrestanten over die helaas heel vaak worden weggegooid als afvalresten.”

Een mooi vloerkleed kan een ruimte afmaken. Maar een vloerkleed met een goed verhaal, dat doet nog veel meer! Bij de kringlooploopwarenhuizen van Het Goed kun je prachtige nieuwe en duurzame vloerkleden vinden in diverse kleuren en maten. Het Goed heeft een enorm respect voor mens en milieu en wil graag spullen en materialen een tweede leven geven.

Van afvalresten tot een nieuw vloerkleed

Bij het makingsproces van tapijten blijven er veel tapijtrestanten over die helaas heel vaak worden weggegooid als afvalresten. Dat is natuurlijk enorm zonde, want deze restanten kunnen nog prima worden benut. Tapijtgroothandel Jan Eenkhoorn werkt daarom samen met Het Goed om deze tapijtrestanten een tweede leven te geven. Naast dat er gebruik wordt gemaakt van afvalresten is er ook gekozen om garens uit gerecyclede materialen te gebruiken.

Van deze duurzame materialen worden weer hele mooie nieuwe en vooral unieke vloerkleden gemaakt door mensen met een beperking. Jij een fijn kleed, zij een fijne baan. Dat is nog eens een GOED verhaal.

Betaalbaar en kwalitatief

Bij de kringloop kun je natuurlijk ook tweedehands vloerkleden kopen. En hoewel tweedehands items aanschaffen een duurzame keuze is, is het grote nadeel bij kleden dat ze vaak vuil- en slijtagesporen bevatten. Het reinigen van een vloerkleed is bovendien erg duur en er is geen garantie dat het daarna geen vlekken meer bevat. Tapijtgroothandel Jan Eenkhoorn wil de klanten van de kringloop daarom een mooi alternatief geven, zodat ze bij het kopen van een tweedehands bank of tafel ook een mooi nieuw vloerkleed kunnen kopen om de styling compleet te maken. Het door hen gemaakte vloerkleed is zeer kwalitatief, voelt prettig aan en is eenvoudig schoon te houden. En het gaat van goed naar beter. Want naast deze fijne voordelen is het ook nog eens een zeer goed betaalbaar vloerkleed. 

Styling tip

Kies je voor neutrale kleuren (grijs- of aardetinten en offwhite), dan biedt het kleed veel aansluitmogelijkheden en heb je een prachtig basiskleur vloerkleed. Kies je voor een uitgesproken kleur, dan kun je een statement maken, maar kies dan wel voor kleurenafstemming in de ruimte met je accessoires, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Wil je hulp bij het vinden van een GOED vloerkleed voor jouw ruimte? Of wil je een hele ruimte stylen? Bekijk mijn aanbod of neem direct contact met me op.

categorie:

Met de RESET-gedachte help ik je om een nieuwe start te maken met het inrichten van je huis.